Отзиви от наши клиенти

Отзиви от наши клиенти

Ерика

Като клиент на фитнес Power Gym искам да споделя за моят прогрес и да разкажа за хората, които ми помагат да водя здравословен начин на живот. Power gym е един доста модерно оборудван фитнес с много уреди и външна площадтка за стрийт фитнес. Винаги намирам подходящият за мен уред. Хората във фитнеса са позитивни и винаги готови да помогнат. А за треньорите искам да споделя, че без тях моят прогрес нямаше да е въобще толкова бърз и приятен. Хиляди благодарности на екипа на Power Gym.

Милена Авелок

Колкото и да го отричаме “корицата” е важна предпоставка , за да пожелаеш да разлистиш книгата и да се запознаеш със съдържанието. В ерата на суетата, все по-важно място заема и грижата за здравето. С Генади ме запознаха резултатите му. Срещнах приятел, който беше постигнал завидна форма , препоръча ми треньора си, от тогава до сега му се доверявам по пътя към целта. Избирам Power gym заради атмосферата, професионалното отношение , многообразието от спортни уреди и непрестанните иновации. За мен вие сте най-добрите 🍀 доказателство за това са дългогодишните ви лоялни клиенти-приятели.

Борис Козарев

PowerGym е перфектното място да влезнеш във форма! Аз съм много доволен от базата с която разполага фитнеса, отношението на персонала и хигиената. Препоръчвам, който не го е посетил още, да го направи!

А.Петров

Power Gym – фитнесът, в който се чувствам все едно съм вкъщи! Невероятна обстановка, дружелюбен и отчив персонал. Мястото, където можеш да се отдадеш напълно на тренировъчния процес с перфектно изпипани детайли, пространство между уредите и компактна стречинг зона. Добре зареден и аранжиран протеинов бар с голямо разнообразие от вкусове и видове.
Ако желаете и Вие да усетите емоцията, която предава Power Gym задължително трябва да го посетите!

Георги Ангелов

Power Gym
Мястото където ще направиш истинска тренировка под контролът и вниманието на топ инструктори . Екипът е невероятен и много приветлив . Строго препоръчвам на всеки който иска да се чувства комфортно докато тренира !

Явор Кирилов

Тренировките в Powergym са винаги удоволствие. Екипът е винаги коректен, професионален и точен. По всако време на разположение за всякакви въпроси! Препоръчвам силно !

Хрисиян Иванов

Залата е уникална! Свежа, просторна с всичко необходимо като оборудване. Локацията на залата е достъпна за всеки и екипа е на ниво! Препоръчвам!

Димитар Лефтеров

Залата е супер приятна, както и зоната за тренировки на открито! Има много добро озвучаване и като цяло супер яка енергия! Препоръчвам 💪🔥

Мартин Герговски

Най-комфортната зала в София.Въздухът е различен и те предразполага да дадеш най-доброто от себе си.Перфектно отношение от страна на персонала.Искрено препоръчвам.

резултати